Finderella aanbod -Finderella aanbod - Interim management, coaching en strategisch organisatieadvies.

We hebben allemaal hulp nodig om te beseffen wat we het meest willen.

Interim management

Strategisch organisatieadvies

Coaching

"Interim management gaat niet over binnenkomen en alles oplossen. Het gaat erom de oorzaken van problemen te identificeren, de situatie te stabiliseren en een basis te creëren voor duurzame groei."

Miranda

"In een complexe en snel veranderende wereld is het essentieel dat jij en jouw organisatie strategisch te werk gaan. Met mijn scherpe blik en bewezen expertise help ik jullie om de koers uit te stippelen en deze succesvol te realiseren."

Miranda

"Wil je je talenten optimaal benutten en je doelen met succes behalen? Dan is coaching iets voor jou! Als coach begeleid ik jou op weg naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen gaan we aan de slag om jouw unieke talenten te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten om je doelen te bereiken."

Miranda

Mooie woorden

“Een collega die altijd meedenkt, kritisch is, haar mening niet onder stoelen of banken stopt, maar dat altijd vanuit de beste intenties doet en daardoor anderen en organisaties beter maakt”

Marieke Beekman

“Wat ik het meest waardeer in Miranda is haar authentieke persoonlijkheid. Ondanks haar professionele titel bleef ze bescheiden en toegankelijk. Ze stond open voor feedback en was bereid om te leren van anderen. Haar oprechte interesse in de mensen om haar heen maakte haar niet alleen gewaardeerde collega maar ook een inspirerende leider."

Lars Kleine Wiecherink

Heb je vragen? Twijfel je nog?

Laat je verrassen door mijn snelle en deskundige antwoorden. 

Scroll naar boven