Interim Management:

Ervaren, pragmatisch & resultaatgericht.

Ben je op zoek naar een ervaren interim-manager die jouw team kan helpen om de volgende stappen te zetten?

Interim management - Finderella - Miranda Sipman

Finderella biedt interim-management oplossingen voor organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan een gedreven professional

Direct aan de slag:

Als ervaren manager kan ik direct aan de slag om jouw team te helpen. Met mijn snelle inzet ben je verzekerd van een soepele overgang en optimale continuïteit.

Brede blik en diepgaande expertise:

Door mijn ruime ervaring in diverse financiële functies heb ik een brede blik en diepe kennis van organisaties. Ik kan jouw team op diverse gebieden helpen, van het optimaliseren van processen tot het realiseren van strategische doelstellingen.

Resultaatgericht:

Mijn focus ligt op het behalen van concrete en meetbare resultaten voor jouw organisatie. Ik werk samen met jouw team om de doelstellingen te bepalen en deze op efficiënte en effectieve wijze te behalen.

Teamontwikkeling:

Naast het behalen van resultaten, besteed ik ook aandacht aan de ontwikkeling van jouw team. Op een intuïtieve manier kom ik in contact met jouw team en ga ik het gesprek aan om hun vaardigheden te vergroten en hun potentieel te benutten.

Voor wie is interim-management geschikt?

Organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan een manager, bijvoorbeeld vanwege ziekte, zwangerschap of vacature.
Organisaties die in een veranderproces zitten en behoefte hebben aan extra ondersteuning.
Organisaties die hun team(s) willen ontwikkelen.

Mooie woorden

“Een collega die altijd meedenkt, kritisch is, haar mening niet onder stoelen of banken stopt, maar dat altijd vanuit de beste intenties doet en daardoor anderen en organisaties beter maakt”

Marieke Beekman

“Wat ik het meest waardeer in Miranda is haar authentieke persoonlijkheid. Ondanks haar professionele titel bleef ze bescheiden en toegankelijk. Ze stond open voor feedback en was bereid om te leren van anderen. Haar oprechte interesse in de mensen om haar heen maakte haar niet alleen gewaardeerde collega maar ook een inspirerende leider."

Lars Kleine Wiecherink

"Ik ben ervan overtuigd dat de juiste interim-manager een waardevolle bijdrage kan leveren aan de groei en het succes van jouw organisatie"

Deze bedrijven gingen je voor:

We hebben allemaal hulp nodig om te beseffen wat we het meest willen.

Scroll naar boven